نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.

 

ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

 

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.


خوشمزه ترین مزه ها نان ,لواش ,  ,خمیر ,میشود ,پخته ,نان لواش ,پخته می ,می شود ,و کهن ,کهن ایرانیانمنبع

طرز تهیه “سالاد شیرازی” حرفه ای مخصوص رستوران ها

تیرامیسو

طرز تهیه 3نوع شیرنی پر طرفدار

طرز تهیه انواع پلوهای مجلسی

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه مجلسي

دستور تهیه سبزی پلو با ماهی

نکاتی درباره نان لواش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tst250 مطالب جذاب سایت تفریحی و سرگرمی نیو مطلب نصب قطعات لیفتراک رهگذر معرفی کالا نقاشی ساختمان معرفی تخمک اهدایی رحم اجاره ای اسپرم و جنین اهدایی @tokhmakehdaei2020 نظافت آسان و مدرن moviezimoo