نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.

 

ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

 

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.


خوشمزه ترین مزه ها نان ,لواش ,  ,خمیر ,میشود ,پخته ,نان لواش ,پخته می ,می شود ,و کهن ,کهن ایرانیانمنبع

طرز تهیه “سالاد شیرازی” حرفه ای مخصوص رستوران ها

تیرامیسو

طرز تهیه 3نوع شیرنی پر طرفدار

طرز تهیه انواع پلوهای مجلسی

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه مجلسي

دستور تهیه سبزی پلو با ماهی

نکاتی درباره نان لواش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای تردمیل باشگاهی ارزان ibrahemsahki.rozblog.com دانلود رایگان p30movie نماوا کلیپ 7 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانلود فیلم سریال آهنگ های جدید شهر کوچک زیبا رمز بازی ها